ΠΡΟΣΟΧΗ: Μελισσοκόμοι κλοπή στην περιοχή της Λαυρεωτικής

 

 
Γεια σας,
ονομάζομαι Φίλιππος Φιλίππου και είμαι νέος μελισσοκόμος στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής.
Πριν μερικές ήμερες έπεσα θύμα κλοπής από κάποιον τον οποίο ¨συνέλαβε¨ η κάμερα παρακολουθησης που έχω στο μελισσοκομειο μου.
Μέχρι ωστόσο να φτάσω στο μελισσοκομειο ο κλέφτης και η ο πληθυσμός μιας κυψέλης μου είχαν κάνει φτερά.
Όλη η κλοπή έγινε σε λιγότερο από 3 λεπτά,το γνωρίζω αυτό καθότι είδα το βίντεο στην κάμερα.
Μάλλον ο κλέφτης γνώριζε και φρόντισε να παρκάρει αρκετά μέτρα πιο κάτω και επίσης καθώς φαίνεται στο βίντεο έτρεχε σαν τον άνεμο. Επειδή έχω βάσιμες υποψίες για το ποιος μπορεί να είναι πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει το μελισσι μου(ίσως και άλλα κλεμμένα μελίσσια ενδεχομένως) για να τα πουλήσει σε νέους μελισσοκόμους.
Ωστόσο,και εδώ θα ήθελα να εστιάσω, έχω πυροσφραγήσει όλα τα πλαίσια μου και θα ήθελα οι νέοι μελισσοκόμοι που θα αγοράσουν μελίσσια να διασταυρώσουν ότι ο αριθμός πυροσφράγησης στα πλαίσια είναι ο ίδιος με αυτόν του μελισσοκόμου-πωλητή.
Ο δικός μου αριθμός,τελείως πληροφοριακά, ο οποίος βρίσκεται και πάνω στα πλαίσια τα οποία εκλάπησαν είναι 902/634.Καποια εξ αυτών είναι πράσινα πλαστικά της techoset.
Επίσης σας επισυνάπτω και μία φωτογραφία από την κάμερα παρακολούθησης .
Παρακαλώ δημοσιεύστε το γιατί η μάστιγα τις κλοπές τείνει να ξεφύγει. Είναι αίσχος να κλέβουν και πόσο μάλλον από νέους μελισσοκόμους,οι οποίοι τώρα ξεκινούν.
Επίσης παρακαλώ να επιστήσουμε την προσοχή των νέων μελισσοκόμων που τώρα αγοράζουν τα πρώτα τους μελίσσια να διασταυρωνουν τους αριθμούς πυροσφραγησης (αν δηλαδή όντως ανήκει στον πωλητή ο αριθμός που αναγράφεται σε μελίσσι/πλαίσιο)
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Με εκτίμηση